Трифазни системи за релсов монтаж

Цвят
Материал
Тип източник
Волт
Ват
димируеми
Покажи
RENDL Трикръгова система FAX pro tříokr. lištu bílá 230V GU10 50W R11723 1
SALE
 
В наличност
BGN 163,-
BGN 98,-

FAX

RENDL Трикръгова система FAX E27 pro tříokr. lištu černá 230V LED E27 15W R13537 1
 
Не е в наличност - обадете ни се
BGN 68,-

FAX Е27 ЗА ТРИФАЗНА ШИНА

Осветителни системи на шини / релси

- използваме го предимно в търговски помещения, където трябва да осветяваме изложените стоки например.
Голямото им предимство е тяхната функционалност, те могат да се използват в офиси, бутици, шоуруми, кафенета, автосалони и другаде.
Системата на шина е практична за всички цели. Може да се монтира в тавана и да се окачи кабела на различни дължини. Предлага в три основни цвята: черно, бяло или сребристо сиво. Отделните компоненти се предлагат в три основни размера: един, два или три метра.
„Това обаче не е окончателният компонент, тъй като всичко може да се коригира, разшири или намали. Системата на шини е лесно приспособима за клиента ”, обяснява техническият експерт на Rendl, готов да посъветва всички:„ Съкращаването на шината до искания размера е лесна, отделни части могат да се режат с обикновен ножовка и всеки електротехник може да го направи.
Търговски площи предимно използват така наречените "три-фазни шини", където можете да контролирате своите светлини с до три ключове. Не е необходимо всичко да свети наведнъж, защото е възможно да изберете само онези светлини, които искате да светят.
Докато 1-фазната шина се включва или изключва цялостно, 3-фазната система може да се използва гъвкаво и креативно в пространството за осветяването на необходимите места или обекти.
В Rendl използваме системи Eutrac и предлагаме широка гама от различни осветителни тела, които могат да бъдат монтирани по трасето. Могат да се добавят, премахват отделни осветители, да се променят посоката и интензивността на светлините или да се включват различни светлини, когато ситуацията изисква. Просто поставете лампата на шината, щракнете и осветете!
Ние предлагаме тези системи в различни дизайни и най-съвременен дизайн: висящи, рефлектори, широкоъгълни, остроъгълни.
Защото вашето търговско пространство трябва не само да е красиво осветено, но и да отговаря на най-взискателните естетически изисквания.